Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Doreza njeperdorimshe Latex Pro 100 pcs

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Dorashka

99192

I disponueshëm

Doreza njëpërdorimshe bërë nga gomë natyrale latex.

Të para-pudrosura & bio-kompatibël.

Nivel i shkëlqyer i ndjeshmërisë dhe të rehatshme.

Elasticiteti i shkëlqyer edhe në temperatura të ulëta.

Rezistente ndaj detergjenteve, agjentëve të pastrimit dhe solucioneve të tjera.

Paketimi: 100 copë

Masa: L

Më shumë detaje

1,200 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Doreza njëpërdorimshe bërë nga gomë natyrale latex.

Të para-pudrosura & bio-kompatibël.

Nivel i shkëlqyer i ndjeshmërisë dhe të rehatshme.

Elasticiteti i shkëlqyer edhe në temperatura të ulëta.

Rezistente ndaj detergjenteve, agjentëve të pastrimit dhe solucioneve të tjera.

Paketimi: 100 copë

Masa: L

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Doreza njeperdorimshe Latex Pro 100 pcs

Doreza njeperdorimshe Latex Pro 100 pcs

Doreza njëpërdorimshe bërë nga gomë natyrale latex.

Të para-pudrosura & bio-kompatibël.

Nivel i shkëlqyer i ndjeshmërisë dhe të rehatshme.

Elasticiteti i shkëlqyer edhe në temperatura të ulëta.

Rezistente ndaj detergjenteve, agjentëve të pastrimit dhe solucioneve të tjera.

Paketimi: 100 copë

Masa: L

Shkruaj përshtypjen tënde

2 produkte të tjera në të njëjtën kategori: