Kategoritë

Prodhuesit

MËNYRAT E PAGESËS

Një minimum prej 300 LEK kërkohet që porosia të bëhet e vlefshme!

Ne ofrojmë 2 mënyra për të kompletuar pagesën për porosinë tuaj.

Cash

Ju mund te paguani për porosinë tuaj Cash “me para në dorë” tek korrieri, në momentin që bëhet dorëzimi i porosisë.

PayPal

Lideri botëror në pagesat online. PayPal është një mënyrë mjaft e sigurt dhe komode për të dërguar dhe marrë pagesa. Pagesa me PayPal është e vlefshme vetëm në monedhën Euro.