Kategoritë

Prodhuesit

Rreth Autosol24

Kompania

Aksesorë dhe pjesë këmbimi për makina…

Ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të produkteve, shërbim të shkëlqyer ndaj klientit dhe një eksperiencë blerjesh online të lehtë dhe të sigurt. Autosol24 është i pari dyqan online në Shqipëri i fokusuar vetëm në aksesorë dhe pjesë këmbimi për makina.

Navigim Modern

Ne kemi punuar shumë për tu siguruar se dyqani jonë online të jetë sa më i thjeshtë për të naviguar dhe aksesuar nga ju. Përdorni menunë e thjeshtë për të filtruar rezultatet tuaja ose thjesht kërkoni një term nëse jeni duke kërkuar diçka specifike.

Blerje e Thjeshtë & e Sigurtë

Tashmë që ju keni shtuar artikujt e përzgjedhur në shportën tuaj virtuale, e vetmja gjë që ka mbetur për të bërë është të vendosni se si ju dëshironi të paguani për blerjet tuaja. Cash në momentin e dorëzimit dhe PayPal janë 2 format e pranueshme të pagesës.

Sapo porosia juaj të pranohet ne do të ju dërgoj një email konfirmimi, i cili shërben si provë e blerjes. Ju do të merrni një email të mëtejshëm në momentin që porosia juaj të jetë rrugës.

Shërbimi ndaj Klientit

Nëse ju do donit të kontaktonit me ndonjë pjesëtar të ekipit tonë të Shërbimit ndaj Klientit, thjesht na telefononi në +355 684447507 ose na dërgoni një email në kontakt@autosol24.com