Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Celes dritash ON/OFF 12V 35A 4Pin me drite

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Celësa elektrike

BECL1416

I disponueshëm

Çelës dritash universal për makinë.

Mund të përdoret për dritat e mjegullës apo për çdo dritë shtesë qe mund ti vini makinës suaj.

Me dritë treguese.

2 pozicione ON-OFF (ndezje-fikje) dhe 4 terminale.

Specifikimet:

Tensioni: DC 12V

Rryma: 35A

Numri i kunjave: 4

Pozicioni: ON-OFF

Më shumë detaje

700 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Çelës dritash universal për makinë.

Mund të përdoret për dritat e mjegullës apo për çdo dritë shtesë qe mund ti vini makinës suaj.

Me dritë treguese.

2 pozicione ON-OFF (ndezje-fikje) dhe 4 terminale.

Specifikimet:

Tensioni: DC 12V

Rryma: 35A

Numri i kunjave: 4

Pozicioni: ON-OFF

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Celes dritash ON/OFF 12V 35A 4Pin me drite

Celes dritash ON/OFF 12V 35A 4Pin me drite

Çelës dritash universal për makinë.

Mund të përdoret për dritat e mjegullës apo për çdo dritë shtesë qe mund ti vini makinës suaj.

Me dritë treguese.

2 pozicione ON-OFF (ndezje-fikje) dhe 4 terminale.

Specifikimet:

Tensioni: DC 12V

Rryma: 35A

Numri i kunjave: 4

Pozicioni: ON-OFF

Shkruaj përshtypjen tënde

4 produkte të tjera në të njëjtën kategori: