Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pompe sifon karburanti Transparent

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Bidona karburanti

SMPS97229

I disponueshëm

Pompë dore sifon.

Shërben për të transferuar ujë, vaj, karburant dhe lloje të tjera likuidesh, shpejt dhe me lehtësi.

Me valvul mos-kthimi.

Përdorimi: Automjete, shtëpi, kamping, etj.

Gjatësia e tubit: 2x 81 cm

Diametri i tubit: 12.5 mm (diam. jashtëm)

Gjatësia totale: 175 cm

Më shumë detaje

1,250 LEK

Cmim i reduktuar!

-3.85%

1,300 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Pompë dore sifon.

Shërben për të transferuar ujë, vaj, karburant dhe lloje të tjera likuidesh, shpejt dhe me lehtësi.

Me valvul mos-kthimi.

Përdorimi: Automjete, shtëpi, kamping, etj.

Gjatësia e tubit: 2x 81 cm

Diametri i tubit: 12.5 mm (diam. jashtëm)

Gjatësia totale: 175 cm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pompe sifon karburanti Transparent

Pompe sifon karburanti Transparent

Pompë dore sifon.

Shërben për të transferuar ujë, vaj, karburant dhe lloje të tjera likuidesh, shpejt dhe me lehtësi.

Me valvul mos-kthimi.

Përdorimi: Automjete, shtëpi, kamping, etj.

Gjatësia e tubit: 2x 81 cm

Diametri i tubit: 12.5 mm (diam. jashtëm)

Gjatësia totale: 175 cm

Shkruaj përshtypjen tënde

9 produkte të tjera në të njëjtën kategori: