Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Bateri Varta CR2016 3V Lithium Electronics

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Bateri

OR6016

I disponueshëm

VARTA Electronics dizenjuar për të siguruar fuqi të besueshme për pajisje të vogla elektronike.

Aplikimi: Çelësa makine, pulte komandimi, lodra, lojëra elektronike, pajisje fitnesi, pajisjet e sigurisë dhe sistemet e alarmit, makina llogaritëse, pajisje mjekësore, etj.

Paketimi: 1 copë

Modeli: CR2016

Voltazhi: 3V

Sistemi elektrokimik: Lithium (LI/MNO2)

Kapaciteti: 87 mAh

Referenca IEC: CR 2016

Tipi Varta: 6016

Lartësia: 1.6 mm

Diametri: 20 mm

Më shumë detaje

120 LEK

Shto Hiqe

VARTA Electronics dizenjuar për të siguruar fuqi të besueshme për pajisje të vogla elektronike.

Aplikimi: Çelësa makine, pulte komandimi, lodra, lojëra elektronike, pajisje fitnesi, pajisjet e sigurisë dhe sistemet e alarmit, makina llogaritëse, pajisje mjekësore, etj.

Paketimi: 1 copë

Modeli: CR2016

Voltazhi: 3V

Sistemi elektrokimik: Lithium (LI/MNO2)

Kapaciteti: 87 mAh

Referenca IEC: CR 2016

Tipi Varta: 6016

Lartësia: 1.6 mm

Diametri: 20 mm

  • Lartësia: 1.6 mm
  • Diameter: 20 mm
  • Tensioni: 3V

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Bateri Varta CR2016 3V Lithium Electronics

Bateri Varta CR2016 3V Lithium Electronics

VARTA Electronics dizenjuar për të siguruar fuqi të besueshme për pajisje të vogla elektronike.

Aplikimi: Çelësa makine, pulte komandimi, lodra, lojëra elektronike, pajisje fitnesi, pajisjet e sigurisë dhe sistemet e alarmit, makina llogaritëse, pajisje mjekësore, etj.

Paketimi: 1 copë

Modeli: CR2016

Voltazhi: 3V

Sistemi elektrokimik: Lithium (LI/MNO2)

Kapaciteti: 87 mAh

Referenca IEC: CR 2016

Tipi Varta: 6016

Lartësia: 1.6 mm

Diametri: 20 mm

Shkruaj përshtypjen tënde

11 produkte të tjera në të njëjtën kategori: