Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Bateri Varta V23GA (8LR932) 12V Alkaline Electronics

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Bateri

OR4223

I disponueshëm

VARTA Electronics dizenjuar për të siguruar fuqi të besueshme për pajisje të vogla elektronike.

Aplikimi: Çelësa makine, pulte komandimi, GPS trackers, lodra, lojëra elektronike, pajisje fitnesi, pajisjet e sigurisë dhe sistemet e alarmit, makina llogaritëse, pajisje mjekësore, etj.

Paketimi: 1 copë

Modeli: V23GA

Voltazhi: 12V

Sistemi elektrokimik: Alkaline Magnez (ZN/MNO2)

Kapaciteti: 50 mAh

Referenca IEC: 8LR932

Tipi Varta: 4223

Lartësia: 28.5 mm

Diametri: 10.3 mm

Më shumë detaje

190 LEK

Shto Hiqe

VARTA Electronics dizenjuar për të siguruar fuqi të besueshme për pajisje të vogla elektronike.

Aplikimi: Çelësa makine, pulte komandimi, GPS trackers, lodra, lojëra elektronike, pajisje fitnesi, pajisjet e sigurisë dhe sistemet e alarmit, makina llogaritëse, pajisje mjekësore, etj.

Paketimi: 1 copë

Modeli: V23GA

Voltazhi: 12V

Sistemi elektrokimik: Alkaline Magnez (ZN/MNO2)

Kapaciteti: 50 mAh

Referenca IEC: 8LR932

Tipi Varta: 4223

Lartësia: 28.5 mm

Diametri: 10.3 mm

  • Lartësia: 28.5 mm
  • Diameter: 10.3 mm
  • Tensioni: 12V

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Bateri Varta V23GA (8LR932) 12V Alkaline Electronics

Bateri Varta V23GA (8LR932) 12V Alkaline Electronics

VARTA Electronics dizenjuar për të siguruar fuqi të besueshme për pajisje të vogla elektronike.

Aplikimi: Çelësa makine, pulte komandimi, GPS trackers, lodra, lojëra elektronike, pajisje fitnesi, pajisjet e sigurisë dhe sistemet e alarmit, makina llogaritëse, pajisje mjekësore, etj.

Paketimi: 1 copë

Modeli: V23GA

Voltazhi: 12V

Sistemi elektrokimik: Alkaline Magnez (ZN/MNO2)

Kapaciteti: 50 mAh

Referenca IEC: 8LR932

Tipi Varta: 4223

Lartësia: 28.5 mm

Diametri: 10.3 mm

Shkruaj përshtypjen tënde

15 produkte të tjera në të njëjtën kategori: