Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Bateri Varta C 1.5V Zinc Superlife set2

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Bateri

OR2014

I disponueshëm

Të besueshme dhe të përballueshme!

Seria e baterive VARTA SuperLife Zink Karbon, kombinon cilësine e shkëlqyer të VARTA me mundësinë për të kursyer para.

Ideale për pajisje me konsum të ulët energjie.

Aplikimet: Orë muri, orë me zile, telekomanda, tastiera elektronike, etj.

Paketimi: 2 copë

Modeli: C (Baby)

Voltazhi: 1.5V

Sistemi elektrokimik: Zink Karbon (ZN/CA)

Referenca IEC: R14

Tipi Varta: 2014

Lartësia: 50.0 mm

Diametri: 26.2 mm

Më shumë detaje

170 LEK

Shto Hiqe

Të besueshme dhe të përballueshme!

Seria e baterive VARTA SuperLife Zink Karbon, kombinon cilësine e shkëlqyer të VARTA me mundësinë për të kursyer para.

Ideale për pajisje me konsum të ulët energjie.

Aplikimet: Orë muri, orë me zile, telekomanda, tastiera elektronike, etj.

Paketimi: 2 copë

Modeli: C (Baby)

Voltazhi: 1.5V

Sistemi elektrokimik: Zink Karbon (ZN/CA)

Referenca IEC: R14

Tipi Varta: 2014

Lartësia: 50.0 mm

Diametri: 26.2 mm

  • Lartësia: 50.0 mm
  • Diameter: 26.2 mm
  • Tensioni: 1.5V

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Bateri Varta C 1.5V Zinc Superlife set2

Bateri Varta C 1.5V Zinc Superlife set2

Të besueshme dhe të përballueshme!

Seria e baterive VARTA SuperLife Zink Karbon, kombinon cilësine e shkëlqyer të VARTA me mundësinë për të kursyer para.

Ideale për pajisje me konsum të ulët energjie.

Aplikimet: Orë muri, orë me zile, telekomanda, tastiera elektronike, etj.

Paketimi: 2 copë

Modeli: C (Baby)

Voltazhi: 1.5V

Sistemi elektrokimik: Zink Karbon (ZN/CA)

Referenca IEC: R14

Tipi Varta: 2014

Lartësia: 50.0 mm

Diametri: 26.2 mm

Shkruaj përshtypjen tënde

20 produkte të tjera në të njëjtën kategori: