Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Aromatike makine Tensy Spray TSS 50ml Tutti Frutti

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aromatike spray

TSS10

I disponueshëm

Aroma unike me cilësi të lartë që zgjasin për javë të tëra.

Testuar në laborator për cilësinë, intensitetin dhe kohëzgjatjen.

Spray 50 ml

Aroma: Tutti Frutti

Gjithashtu neutralizojnë dhe përthithin të gjitha aromat e këqija në brendësi të automjetit për periudha të gjata kohore.

Më shumë detaje

380 LEK

Shto Hiqe

Aroma unike me cilësi të lartë që zgjasin për javë të tëra.

Testuar në laborator për cilësinë, intensitetin dhe kohëzgjatjen.

Spray 50 ml

Aroma: Tutti Frutti

Gjithashtu neutralizojnë dhe përthithin të gjitha aromat e këqija në brendësi të automjetit për periudha të gjata kohore.

 

Përdorimi: Spruconi nëpër ambient ose tek grilat e ventilimit dhe aroma shpërndahet në të gjithë interiorin kur ndizni kondicionerin.

Aplikimi: Automjet, shtëpi, zyrë, etj.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Aromatike makine Tensy Spray TSS 50ml Tutti Frutti

Aromatike makine Tensy Spray TSS 50ml Tutti Frutti

Aroma unike me cilësi të lartë që zgjasin për javë të tëra.

Testuar në laborator për cilësinë, intensitetin dhe kohëzgjatjen.

Spray 50 ml

Aroma: Tutti Frutti

Gjithashtu neutralizojnë dhe përthithin të gjitha aromat e këqija në brendësi të automjetit për periudha të gjata kohore.

Shkruaj përshtypjen tënde

28 produkte të tjera në të njëjtën kategori: