Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Aromatike Dr Marcus Piccolo Ocean Breeze

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aromatike me varje

SMAR421

Ska gjendje

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: Ocean Breeze (Fllad Oqeani)

Ndihuni sikur po kaloni disa pushime ekzotike.

Përdorimi:

Hiqni tapën e drurit dhe pastaj hiqni tapën mbrojtëse plastike.

Vendoseni përsëri tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë për disa sekonda.

Vareni dhe shijoni aromën.

Më shumë detaje

290 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: Ocean Breeze (Fllad Oqeani)

Ndihuni sikur po kaloni disa pushime ekzotike.

Përdorimi:

Hiqni tapën e drurit dhe pastaj hiqni tapën mbrojtëse plastike.

Vendoseni përsëri tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë për disa sekonda.

Vareni dhe shijoni aromën.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Aromatike Dr Marcus Piccolo Ocean Breeze

Aromatike Dr Marcus Piccolo Ocean Breeze

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: Ocean Breeze (Fllad Oqeani)

Ndihuni sikur po kaloni disa pushime ekzotike.

Përdorimi:

Hiqni tapën e drurit dhe pastaj hiqni tapën mbrojtëse plastike.

Vendoseni përsëri tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë për disa sekonda.

Vareni dhe shijoni aromën.

Shkruaj përshtypjen tënde

5 produkte të tjera në të njëjtën kategori: