Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Aromatike ambienti Green World Clean Linen 500 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aromatike ambienti

SMAR16802C

Ska gjendje

Eliminon aromat e pakëndshme dhe freskon ajrin, duke e bërë ambientin tuaj unik.

Vepron në moment për një efekt të menjëhershëm.

Siguron një aromë që zgjat.

Aplikimi: shtëpi, zyrë, dyqan, makinë, hotel, restorant, lavazh, etj.

Gjithashtu mund të sprucohet në sipërfaqet e tapeteve, moketeve apo perdeve.

2 pozicione sprucimi.

Aroma: Clean Linen

Spray 500 ml

Më shumë detaje

390 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Eliminon aromat e pakëndshme dhe freskon ajrin, duke e bërë ambientin tuaj unik.

Vepron në moment për një efekt të menjëhershëm.

Siguron një aromë që zgjat.

Aplikimi: shtëpi, zyrë, dyqan, makinë, hotel, restorant, lavazh, etj.

Gjithashtu mund të sprucohet në sipërfaqet e tapeteve, moketeve apo perdeve.

2 pozicione sprucimi.

Aroma: Clean Linen

Spray 500 ml

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Aromatike ambienti Green World Clean Linen 500 ml

Aromatike ambienti Green World Clean Linen 500 ml

Eliminon aromat e pakëndshme dhe freskon ajrin, duke e bërë ambientin tuaj unik.

Vepron në moment për një efekt të menjëhershëm.

Siguron një aromë që zgjat.

Aplikimi: shtëpi, zyrë, dyqan, makinë, hotel, restorant, lavazh, etj.

Gjithashtu mund të sprucohet në sipërfaqet e tapeteve, moketeve apo perdeve.

2 pozicione sprucimi.

Aroma: Clean Linen

Spray 500 ml

Shkruaj përshtypjen tënde

6 produkte të tjera në të njëjtën kategori: