Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Aromatike ambienti Green World Turkish Bath 500 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aromatike ambienti

SMAR16802T

Ska gjendje

Eliminon aromat e pakëndshme dhe freskon ajrin, duke e bërë ambientin tuaj unik.

Vepron në moment për një efekt të menjëhershëm.

Siguron një aromë që zgjat.

Aplikimi: shtëpi, zyrë, dyqan, makinë, hotel, restorant, lavazh, etj.

Gjithashtu mund të sprucohet në sipërfaqet e tapeteve, moketeve apo perdeve.

2 pozicione sprucimi.

Aroma: Banjo Turke (Turkish Bath)

Spray 500 ml

Më shumë detaje

390 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Eliminon aromat e pakëndshme dhe freskon ajrin, duke e bërë ambientin tuaj unik.

Vepron në moment për një efekt të menjëhershëm.

Siguron një aromë që zgjat.

Aplikimi: shtëpi, zyrë, dyqan, makinë, hotel, restorant, lavazh, etj.

Gjithashtu mund të sprucohet në sipërfaqet e tapeteve, moketeve apo perdeve.

2 pozicione sprucimi.

Aroma: Banjo Turke (Turkish Bath)

Spray 500 ml

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Aromatike ambienti Green World Turkish Bath 500 ml

Aromatike ambienti Green World Turkish Bath 500 ml

Eliminon aromat e pakëndshme dhe freskon ajrin, duke e bërë ambientin tuaj unik.

Vepron në moment për një efekt të menjëhershëm.

Siguron një aromë që zgjat.

Aplikimi: shtëpi, zyrë, dyqan, makinë, hotel, restorant, lavazh, etj.

Gjithashtu mund të sprucohet në sipërfaqet e tapeteve, moketeve apo perdeve.

2 pozicione sprucimi.

Aroma: Banjo Turke (Turkish Bath)

Spray 500 ml

Shkruaj përshtypjen tënde

6 produkte të tjera në të njëjtën kategori: