Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Solucion xhami Antifrize GreenX -20°C

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Antifrize

I disponueshëm

Antifrizë koncentrat për pastrimin e xhamit të përparmë dhe të pasëm të makinës.

Për 4 stinët: anti-ngrirje në dimër & pastrues për verë.

Më shumë detaje

200 LEK

1 Liter
5 Liter

Shto Hiqe

Antifrizë koncentrat për pastrimin e xhamit të përparmë dhe të pasëm të makinës.

Për 4 stinët: anti-ngrirje në dimër & pastrues për verë.

Hidhet tek depozita e ujit të xhamit.

Pastron shpejt dhe me efikasitet cdo papastërti apo yndyrna.

Koncentrat -20°C

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
1
-
-20°C
1
1-10°C
1
2  -5°C
1
4muajt e veres

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Solucion xhami Antifrize GreenX -20°C

Solucion xhami Antifrize GreenX -20°C

Antifrizë koncentrat për pastrimin e xhamit të përparmë dhe të pasëm të makinës.

Për 4 stinët: anti-ngrirje në dimër & pastrues për verë.

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: