Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Antifrize Lublan Blue -38°C G11 E përgatitur 1Lt

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Antifrize

53677840761B

I disponueshëm

Antifrizë radiatori e përgatitur “ready to use” RTU 60.

Me bazë mono Ethylene Glycol dhe aditivë specialë.

Mbrojtje maksimale ndaj ngrirjes, mbinxehjes dhe korrozionit.

Formuluar për t’u përdorur direkt, pa qënë nevoja të përzihet me ujë.

Masa: 1 Liter

Ngjyra: Blu

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
1
0
-38°C
1
0,5-26°C
1
1-18°C

Specifikimet:

shih më poshtë...

Më shumë detaje

450 LEK

Shto Hiqe

Antifrizë radiatori e përgatitur “ready to use” RTU 60.

Me bazë mono Ethylene Glycol dhe aditivë specialë.

Mbrojtje maksimale ndaj ngrirjes, mbinxehjes dhe korrozionit.

Formuluar për t’u përdorur direkt, pa qënë nevoja të përzihet me ujë.

Masa: 1 Liter

Ngjyra: Blu

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
1
0
-38°C
1
0,5-26°C
1
1-18°C

Specifikimet:

BS 6580; AFNOR 15-601; SAE J 1034; CUNA NC 956-16

 

Siguron mbrojtje efektive për të paktën 2 vjet ose 60,000 km.

E përshtatshme me sistemet e ftohjes së motorëve me Benzinë & Diesel në autovetura, automjete komerciale, bujqësore dhe ndërtimi.

E përshtatshme gjithashtu edhe me motorët statikë, motorët detarë dhe motoçikletat me sistem ftohje me ujë.

Pa nitrite, amine dhe fosfate.

Në përputhje me SGQ UNI EN ISO 9001:2015, SGA ISO 14001:2015, SGSL BS OHSAS 18001:2007.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Antifrize Lublan Blue -38°C G11 E përgatitur 1Lt

Antifrize Lublan Blue -38°C G11 E përgatitur 1Lt

Antifrizë radiatori e përgatitur “ready to use” RTU 60.

Me bazë mono Ethylene Glycol dhe aditivë specialë.

Mbrojtje maksimale ndaj ngrirjes, mbinxehjes dhe korrozionit.

Formuluar për t’u përdorur direkt, pa qënë nevoja të përzihet me ujë.

Masa: 1 Liter

Ngjyra: Blu

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
1
0
-38°C
1
0,5-26°C
1
1-18°C

Specifikimet:

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

10 produkte të tjera në të njëjtën kategori: