Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Antifrize Lublan Red -76°C G12+ Pure Koncentrat 1Lt

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Antifrize

53677840730

I disponueshëm

Antifrizë radiatori Full koncentrat ACF Pure G12 Plus.

Me bazë Ethylene Glycol dhe aditivë specialë.

Mbrojtje maksimale ndaj ngrirjes, mbinxehjes dhe korrozionit.

Të përdoret VETËM pasi të perzihet me ujë.

Rekomandohet përzierje 1:1

Masa: 1 Liter

Ngjyra: E kuqe

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
1
1
-38°C
1
1,5-26°C
1
2-18°C

Specifikimet:

shih më poshtë...

Më shumë detaje

570 LEK

Shto Hiqe

Antifrizë radiatori Full koncentrat ACF Pure G12 Plus.

Me bazë Ethylene Glycol dhe aditivë specialë.

Mbrojtje maksimale ndaj ngrirjes, mbinxehjes dhe korrozionit.

Të përdoret VETËM pasi të perzihet me ujë.

Rekomandohet përzierje 1:1

Masa: 1 Liter

Ngjyra: E kuqe

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
1
1
-38°C
1
1,5-26°C
1
2-18°C

Specifikimet:

VW TL774 D/F (G12+); SAEJ1034; BS6580; CUNA NC956-16; ASTM D3306; AFNOR NFR15-601

E përshtatshme me sistemet e ftohjes së motorëve me Benzinë & Diesel në autovetura, automjete komerciale, bujqësore dhe ndërtimi.

E përshtatshme gjithashtu edhe me motorët statikë, motorët detarë dhe motoçikletat me sistem ftohje me ujë.

Pa nitrite, amine dhe fosfate.

Në përputhje me SGQ UNI EN ISO 9001:2015, SGA ISO 14001:2015, SGSL BS OHSAS 18001:2007.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Antifrize Lublan Red -76°C G12+ Pure Koncentrat 1Lt

Antifrize Lublan Red -76°C G12+ Pure Koncentrat 1Lt

Antifrizë radiatori Full koncentrat ACF Pure G12 Plus.

Me bazë Ethylene Glycol dhe aditivë specialë.

Mbrojtje maksimale ndaj ngrirjes, mbinxehjes dhe korrozionit.

Të përdoret VETËM pasi të perzihet me ujë.

Rekomandohet përzierje 1:1

Masa: 1 Liter

Ngjyra: E kuqe

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
1
1
-38°C
1
1,5-26°C
1
2-18°C

Specifikimet:

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

10 produkte të tjera në të njëjtën kategori: