Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP Ford C-Max / Focus C-Max 1252806

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR610700F

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Më shumë detaje

3,100 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Ford C-MAX (DM2) 2007>

Ford Focus C-MAX (DM2) 2003-2007

Specifikime:

Gjatësia (mm): 570

Forca (Newton): 460

Pistoni (mm): 230

Pozicioni i montimit: Mbrapa (majtas & djathtas)

OE Numbers:

FORD: 1252806; 1683725; 3M51R406A10AB; 1252377

FORD USA: 3M51R406A10AB

BMW: 51242990136

  • Makina Ford

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP Ford C-Max / Focus C-Max 1252806

Amortizatore bagazhi OP Ford C-Max / Focus C-Max 1252806

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: