Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP Fiat Punto 1999-2012 46524678

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR612300

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Më shumë detaje

3,100 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Fiat Punto (188_) 1999-2012 (5 porta)

Fiat Punto Hatchback Van (188_) 2000-2010 (5 porta)

Specifikime:

Gjatësia (mm): 455

Forca (Newton): 380

Pistoni (mm): 164

Pozicioni i montimit: Mbrapa (majtas & djathtas)

OE Numbers:

FIAT: 46524678

  • Makina Fiat

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP Fiat Punto 1999-2012 46524678

Amortizatore bagazhi OP Fiat Punto 1999-2012 46524678

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: