Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP Opel Meriva A 5132262

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR602700O

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Më shumë detaje

3,050 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Opel Meriva A MPV (X03) (E75) 2003-2010

Specifikime:

Gjatësia (mm): 538

Forca (Newton): 520

Pistoni (mm): 200

Pozicioni i montimit: Mbrapa (majtas & djathtas)

OE Numbers:

OPEL: 5132262; 93386999; 13241975; 176726

VAUXHALL: 5132262; 93386999; 13241975; 176726

GENERAL MOTORS: 13241975; 93386999

LAND ROVER: LR030618; 6H52406A10AE; 6H52406A10AF; LR002104

  • Makina Opel

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP Opel Meriva A 5132262

Amortizatore bagazhi OP Opel Meriva A 5132262

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: