Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP Audi Q5 2008- 8R0827552

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR609500

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Më shumë detaje

3,050 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Audi Q5 (8RB) 2008>

Specifikime:

Gjatësia (mm): 500

Forca (Newton): 600

Pistoni (mm): 193

Pozicioni i montimit: Mbrapa (majtas & djathtas)

OE Numbers:

AUDI: 8R0827552; 8R0827552B

  • Makina Audi

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP Audi Q5 2008- 8R0827552

Amortizatore bagazhi OP Audi Q5 2008- 8R0827552

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: