Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP Audi A4 Avant B7 2004-2008 8E9827552L

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR603900

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Më shumë detaje

3,050 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Audi A4 Avant B7 (8ED) 2004-2008

Audi A4 Avant B6 (8E5) 2000-2005

Ford Focus II Convertible 2006>

Specifikime:

Gjatësia (mm): 490

Forca (Newton): 540

Pistoni (mm): 200

Pozicioni i montimit: Mbrapa (majtas & djathtas)

OE Numbers:

AUDI: 8E9827552L; 8E9827552G; 8E9827552H; 8E9827552K

FORD: 1453743; 6N41L406A10AA; 9410495

  • Makina Audi

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP Audi A4 Avant B7 2004-2008 8E9827552L

Amortizatore bagazhi OP Audi A4 Avant B7 2004-2008 8E9827552L

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: