Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP Toyota Corolla Verso 689600W101

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR627400

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Më shumë detaje

3,000 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Toyota Corolla Verso (_E12_) (ZZE122_) 2001-2007

Specifikime:

Gjatësia (mm): 510

Forca (Newton): 545

Pistoni (mm): 172

Pozicioni i montimit: Mbrapa (majtas & djathtas)

OE Numbers:

TOYOTA: 689600W101; 689500W091; 689500W101; 689600W091

  • Makina Toyota

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP Toyota Corolla Verso 689600W101

Amortizatore bagazhi OP Toyota Corolla Verso 689600W101

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: