Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP Mini Cooper 2001-2008 A3132706448500

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR615800

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Më shumë detaje

3,000 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

MINI (R50, R53) Cooper 2001-2006

MINI (R50, R53) John Cooper Works 2001-2006

MINI (R50, R53) One 2001-2006

MINI (R50, R53) S Works 2001-2006

MINI Convertible (R52) Cooper 2004-2008

MINI Convertible (R52) John Cooper Works 2004-2008

MINI Convertible (R52) One 2004-2008

Specifikime:

Gjatësia (mm): 580

Forca (Newton): 270

Pistoni (mm): 225

Pozicioni i montimit: Mbrapa (majtas & djathtas)

OE Numbers:

MINI: A3132706448500; 51237175020; A51237064485; 3132706448500; 51327064485; A51237066566; 41617066566; 71750202; 51237066566

  • Makina Mini Cooper

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP Mini Cooper 2001-2008 A3132706448500

Amortizatore bagazhi OP Mini Cooper 2001-2008 A3132706448500

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: