Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP Audi A3 (8P) 2003-2013 8P0823359C

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR605200

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Më shumë detaje

3,000 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Audi A3 (8P1) 2003-2013

Audi A3 Convertible (8P7) 2008-2013

Audi A3 Sportback (8PA) 2004-2015

Specifikime:

Gjatësia (mm): 715

Forca (Newton): 330

Pistoni (mm): 305

Pozicioni i montimit: Mbrapa (majtas & djathtas)

OE Numbers:

AUDI: 8P0823359C; 8P0823359; 8P0823359A; 8P0823359B

  • Makina Audi

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP Audi A3 (8P) 2003-2013 8P0823359C

Amortizatore bagazhi OP Audi A3 (8P) 2003-2013 8P0823359C

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: