Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP Audi A3, A4 8D9827552F

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR617100

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Audi A3 (8L1) 1996>2003

Audi A4 Avant (8D5, B5) 1994>2001

Specifikime:

Gjatësia (mm): 500

Forca (Newton): 460

Pistoni (mm): 199

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Audi: 8D9827552F; 8D9827552H

Më shumë detaje

2,750 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Audi A3 (8L1) 1996>2003

Audi A4 Avant (8D5, B5) 1994>2001

Specifikime:

Gjatësia (mm): 500

Forca (Newton): 460

Pistoni (mm): 199

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Audi: 8D9827552F; 8D9827552H

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP Audi A3, A4 8D9827552F

Amortizatore bagazhi OP Audi A3, A4 8D9827552F

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Audi A3 (8L1) 1996>2003

Audi A4 Avant (8D5, B5) 1994>2001

Specifikime:

Gjatësia (mm): 500

Forca (Newton): 460

Pistoni (mm): 199

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Audi: 8D9827552F; 8D9827552H

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: