Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP Ford Focus I XS41A406A10AE

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR611600

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Ford Focus I (DAW, DBW) 1998>2007

Specifikime:

Gjatësia (mm): 465

Forca (Newton): 655

Pistoni (mm): 190

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Ford: 1074368; XS41A406A10AE; 1070024

Ford USA: XS41A406A10AE

Më shumë detaje

2,750 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Ford Focus I (DAW, DBW) 1998>2007

Specifikime:

Gjatësia (mm): 465

Forca (Newton): 655

Pistoni (mm): 190

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Ford: 1074368; XS41A406A10AE; 1070024

Ford USA: XS41A406A10AE

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP Ford Focus I XS41A406A10AE

Amortizatore bagazhi OP Ford Focus I XS41A406A10AE

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Ford Focus I (DAW, DBW) 1998>2007

Specifikime:

Gjatësia (mm): 465

Forca (Newton): 655

Pistoni (mm): 190

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Ford: 1074368; XS41A406A10AE; 1070024

Ford USA: XS41A406A10AE

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: