Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP Ford Focus II 4M51A406A10AB

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR610100

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Ford Focus II (DA_, HCP, DP) 2004>2012

Specifikime:

Gjatësia (mm): 485

Forca (Newton): 530

Pistoni (mm): 200

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Ford: 4M51A406A10AB; 8M51A406A10AB; 1321021; 8M51A406A10AC; 1684312

Ford USA: 8M51A406A10AB; 8M51A406A10AC; 4M51A406A10AB

Më shumë detaje

2,750 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Ford Focus II (DA_, HCP, DP) 2004>2012

Specifikime:

Gjatësia (mm): 485

Forca (Newton): 530

Pistoni (mm): 200

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Ford: 4M51A406A10AB; 8M51A406A10AB; 1321021; 8M51A406A10AC; 1684312

Ford USA: 8M51A406A10AB; 8M51A406A10AC; 4M51A406A10AB

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP Ford Focus II 4M51A406A10AB

Amortizatore bagazhi OP Ford Focus II 4M51A406A10AB

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Ford Focus II (DA_, HCP, DP) 2004>2012

Specifikime:

Gjatësia (mm): 485

Forca (Newton): 530

Pistoni (mm): 200

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Ford: 4M51A406A10AB; 8M51A406A10AB; 1321021; 8M51A406A10AC; 1684312

Ford USA: 8M51A406A10AB; 8M51A406A10AC; 4M51A406A10AB

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: