Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP Mercedes A-Class W169 A1697400045

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR603800

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Mercedes Benz A-Class (W169) 2004>2012

Specifikime:

Gjatësia (mm): 499

Forca (Newton): 430

Pistoni (mm): 192

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Mercedes Benz: 1697400045; A1697400045; 1697400345; A1697400345

Më shumë detaje

2,750 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Mercedes Benz A-Class (W169) 2004>2012

Specifikime:

Gjatësia (mm): 499

Forca (Newton): 430

Pistoni (mm): 192

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Mercedes Benz: 1697400045; A1697400045; 1697400345; A1697400345

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP Mercedes A-Class W169 A1697400045

Amortizatore bagazhi OP Mercedes A-Class W169 A1697400045

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Mercedes Benz A-Class (W169) 2004>2012

Specifikime:

Gjatësia (mm): 499

Forca (Newton): 430

Pistoni (mm): 192

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Mercedes Benz: 1697400045; A1697400045; 1697400345; A1697400345

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: