Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP Audi A4 Avant (8E) 8E9827552

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR603300

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Audi A4 Avant (8E5, B6) 2001>2004

Specifikime:

Gjatësia (mm): 502

Forca (Newton): 530

Pistoni (mm): 200

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Audi: 8E9827552E; 8E9827552F

Më shumë detaje

2,700 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Audi A4 Avant (8E5, B6) 2001>2004

Specifikime:

Gjatësia (mm): 502

Forca (Newton): 530

Pistoni (mm): 200

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Audi: 8E9827552E; 8E9827552F

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP Audi A4 Avant (8E) 8E9827552

Amortizatore bagazhi OP Audi A4 Avant (8E) 8E9827552

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Audi A4 Avant (8E5, B6) 2001>2004

Specifikime:

Gjatësia (mm): 502

Forca (Newton): 530

Pistoni (mm): 200

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Audi: 8E9827552E; 8E9827552F

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: