Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP Citroen C3 I 8731K9

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR602300

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Citroen C3 I (FC_, FN_) 2002>

Nissan Micra V (K14) 2016>

Specifikime:

Gjatësia (mm): 445

Forca (Newton): 420

Pistoni (mm): 170

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Citroen: 8731K9; 9639853880; 9680181080; 8731G3

Nissan: 904505FA1A

Më shumë detaje

2,700 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Citroen C3 I (FC_, FN_) 2002>

Nissan Micra V (K14) 2016>

Specifikime:

Gjatësia (mm): 445

Forca (Newton): 420

Pistoni (mm): 170

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Citroen: 8731K9; 9639853880; 9680181080; 8731G3

Nissan: 904505FA1A

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP Citroen C3 I 8731K9

Amortizatore bagazhi OP Citroen C3 I 8731K9

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Citroen C3 I (FC_, FN_) 2002>

Nissan Micra V (K14) 2016>

Specifikime:

Gjatësia (mm): 445

Forca (Newton): 420

Pistoni (mm): 170

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Citroen: 8731K9; 9639853880; 9680181080; 8731G3

Nissan: 904505FA1A

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: