Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP Mercedes A-Class W168 A1689801264

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR600900

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit apo kofanos.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Mercedes Benz A-Class (W168) 1997>2004

Specifikime:

Gjatësia (mm): 540

Forca (Newton): 400

Pistoni (mm): 214

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Mercedes Benz: 1689801264; A1689801264

shih më poshtë...

Më shumë detaje

2,700 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit apo kofanos.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Mercedes Benz A-Class (W168) 1997>2004

Specifikime:

Gjatësia (mm): 540

Forca (Newton): 400

Pistoni (mm): 214

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Mercedes Benz: 1689801264; A1689801264; 1689800164; A1689800164; 1689800964; A1689800964; 1689801164; A1689801164

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP Mercedes A-Class W168 A1689801264

Amortizatore bagazhi OP Mercedes A-Class W168 A1689801264

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit apo kofanos.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Mercedes Benz A-Class (W168) 1997>2004

Specifikime:

Gjatësia (mm): 540

Forca (Newton): 400

Pistoni (mm): 214

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Mercedes Benz: 1689801264; A1689801264

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: