Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP BMW 3 E90 51244394052

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR602500

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit apo kofanos.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

BMW 3 (E90) 2004>2011

Specifikime:

Gjatësia (mm): 369

Forca (Newton): 320

Pistoni (mm): 110

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

BMW: 51244394052; 51247060623; 51244365787; 51247250308; 51244365788

Më shumë detaje

2,650 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit apo kofanos.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

BMW 3 (E90) 2004>2011

Specifikime:

Gjatësia (mm): 369

Forca (Newton): 320

Pistoni (mm): 110

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

BMW: 51244394052; 51247060623; 51244365787; 51247250308; 51244365788

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP BMW 3 E90 51244394052

Amortizatore bagazhi OP BMW 3 E90 51244394052

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit apo kofanos.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

BMW 3 (E90) 2004>2011

Specifikime:

Gjatësia (mm): 369

Forca (Newton): 320

Pistoni (mm): 110

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

BMW: 51244394052; 51247060623; 51244365787; 51247250308; 51244365788

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: