Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Amortizatore bagazhi OP Fiat Punto 7734566

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Amortizatore bagazhi

GSR601600

I disponueshëm

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Fiat Punto (176_) 1993>1999

Fiat Punto Van (176_) 1996>2000

Specifikime:

Gjatësia (mm): 445

Forca (Newton): 320

Pistoni (mm): 185

Pozicioni i montimit: Mbrapa

shih më poshtë...

Më shumë detaje

2,600 LEK

Shto Hiqe

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Fiat Punto (176_) 1993>1999

Fiat Punto Van (176_) 1996>2000

Specifikime:

Gjatësia (mm): 445

Forca (Newton): 320

Pistoni (mm): 185

Pozicioni i montimit: Mbrapa

OE Numbers:

Fiat: 7734566; 77345660

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Amortizatore bagazhi OP Fiat Punto 7734566

Amortizatore bagazhi OP Fiat Punto 7734566

Garantojnë një kalibrim konstant dhe të vazhdueshëm të forcës në kapakun e bagazhit.

Testuar për qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Çift

Aplikimi:

Fiat Punto (176_) 1993>1999

Fiat Punto Van (176_) 1996>2000

Specifikime:

Gjatësia (mm): 445

Forca (Newton): 320

Pistoni (mm): 185

Pozicioni i montimit: Mbrapa

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: