Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Alkol frenash DOT 4 JB German Oil 250ML

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Alkol frenash

JB2203250

I disponueshëm

JB German Oil Brake Fluid DOT 4 është një likuid sintetik me bazë glycol dhe agjentë anti-oksidantë dhe anti-korrozion.

Projektuar për tu përdorur në sistemet hidraulike të frenimit dhe sistemet e freksionit.

Mund të miksohet me cdo alkol tjetër frenash sintetik.

Për tu përdorur në të gjithë sistemet e frenimit që kërkojne likuid DOT 4.

E përshtatshme për të gjithë automjetet me ABS.

Paketimi: 250 ml

Standardet:

MVSS 116 DOT 3, DOT 4

SAE J 1703/SAE J 1704

ISO 4925 class 4

Më shumë detaje

350 LEK

Shto Hiqe

JB German Oil Brake Fluid DOT 4 është një likuid sintetik me bazë glycol dhe agjentë anti-oksidantë dhe anti-korrozion.

Projektuar për tu përdorur në sistemet hidraulike të frenimit dhe sistemet e freksionit.

Mund të miksohet me cdo alkol tjetër frenash sintetik.

Për tu përdorur në të gjithë sistemet e frenimit që kërkojne likuid DOT 4.

E përshtatshme për të gjithë automjetet me ABS.

Paketimi: 250 ml

Në pajtim me rregulloren e EEC, cilësia e këtij produkti është ekuivalente me standardet/specifikimet e mëposhtme:

FMVSS 116 DOT 3, DOT 4

SAE J 1703/SAE J 1704

ISO 4925 class 4

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Alkol frenash DOT 4 JB German Oil 250ML

Alkol frenash DOT 4 JB German Oil 250ML

JB German Oil Brake Fluid DOT 4 është një likuid sintetik me bazë glycol dhe agjentë anti-oksidantë dhe anti-korrozion.

Projektuar për tu përdorur në sistemet hidraulike të frenimit dhe sistemet e freksionit.

Mund të miksohet me cdo alkol tjetër frenash sintetik.

Për tu përdorur në të gjithë sistemet e frenimit që kërkojne likuid DOT 4.

E përshtatshme për të gjithë automjetet me ABS.

Paketimi: 250 ml

Standardet:

MVSS 116 DOT 3, DOT 4

SAE J 1703/SAE J 1704

ISO 4925 class 4

Shkruaj përshtypjen tënde

1 produkte të tjera në të njëjtën kategori: