Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kapak feneri gome 70-100 mm Set2

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesorë të tjerë servis

SMKF75100

I disponueshëm

Kapak feneri universal prej gome fleksibël.

Përdoret për të zëvendësuar kapakun origjinal nëse është dëmtuar ose ka humbur.

Mund të përdoret gjithashtu edhe në rastet kur montoni llamba Led, të cilat mund të jenë më të gjata se llambat standarte dhe kapaku original nuk vendoset dot.

Siguron mbrojtje ndaj ujit & pluhurave.

Rezistente ndaj nxehtësisë dhe të ftohtit.

Mund të pritet në 7 madhësi të ndryshme në diametër: 70mm, 75mm, 80mm, 85mm, 90mm, 95mm, 100mm.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

890 LEK

Shto Hiqe

Kapak feneri universal prej gome fleksibël.

Përdoret për të zëvendësuar kapakun origjinal nëse është dëmtuar ose ka humbur.

Mund të përdoret gjithashtu edhe në rastet kur montoni llamba Led, të cilat mund të jenë më të gjata se llambat standarte dhe kapaku original nuk vendoset dot.

Siguron mbrojtje ndaj ujit & pluhurave.

Rezistente ndaj nxehtësisë dhe të ftohtit.

Mund të pritet në 7 madhësi të ndryshme në diametër: 70mm, 75mm, 80mm, 85mm, 90mm, 95mm, 100mm.

Gjatësia maksimale: 100 mm

Paketimi përfshin: 2x Kapak feneri

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kapak feneri gome 70-100 mm Set2

Kapak feneri gome 70-100 mm Set2

Kapak feneri universal prej gome fleksibël.

Përdoret për të zëvendësuar kapakun origjinal nëse është dëmtuar ose ka humbur.

Mund të përdoret gjithashtu edhe në rastet kur montoni llamba Led, të cilat mund të jenë më të gjata se llambat standarte dhe kapaku original nuk vendoset dot.

Siguron mbrojtje ndaj ujit & pluhurave.

Rezistente ndaj nxehtësisë dhe të ftohtit.

Mund të pritet në 7 madhësi të ndryshme në diametër: 70mm, 75mm, 80mm, 85mm, 90mm, 95mm, 100mm.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: