Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Helmete saldimi Guardian50 UTP Auto-Darkening

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesore te tjere servis

WS32387

I disponueshëm

Helmetë saldimi me Errësim Automatik.

Dizenjuar për një gamë të gjerë aplikimesh në industrinë e Saldimit.

Mbron sytë dhe fytyrën nga shkëdijat, ciflat dhe rrezatimet e dëmshme.

Mbrojtje e përhershme ndaj rrezeve UV/IR.

Filtri Auto-Errësim ndryshon automatikisht nga gjendje drite në gjendje të errët në momentin e saldimit dhe kthehet sërish në gjendjen e dritës kur ndërpritet saldimi.

Mjaft e rehatshme, shtrëngim i rregullueshëm gjatësor dhe këndor.

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

12,990 LEK

Shto Hiqe

Helmetë saldimi me Errësim Automatik.

Dizenjuar për një gamë të gjerë aplikimesh në industrinë e Saldimit.

Mbron sytë dhe fytyrën nga shkëdijat, ciflat dhe rrezatimet e dëmshme.

Mbrojtje e përhershme ndaj rrezeve UV/IR.

Filtri Auto-Errësim ndryshon automatikisht nga gjendje drite në gjendje të errët në momentin e saldimit dhe kthehet sërish në gjendjen e dritës kur ndërpritet saldimi.

Mjaft e rehatshme, shtrëngim i rregullueshëm gjatësor dhe këndor.

Hija ADF: 4/9-13

Zona e shikimit: 50 x 100

Ngjyra të vërteta

4 Sensorë

Klasifikimi CE 1/1/1/2 EN379 / EN175-B / EN166-1B

Kalimi në mënyrën Saldim / Prerje bëhet nëpërmjet butonit të jashtëm.

Helmeta duhet të ruhet në ambient freskët, të thatë dhe të errët.

Hiqeni baterinë kur nuk e përdorni helmetën për një kohë të gjatë.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Helmete saldimi Guardian50 UTP Auto-Darkening

Helmete saldimi Guardian50 UTP Auto-Darkening

Helmetë saldimi me Errësim Automatik.

Dizenjuar për një gamë të gjerë aplikimesh në industrinë e Saldimit.

Mbron sytë dhe fytyrën nga shkëdijat, ciflat dhe rrezatimet e dëmshme.

Mbrojtje e përhershme ndaj rrezeve UV/IR.

Filtri Auto-Errësim ndryshon automatikisht nga gjendje drite në gjendje të errët në momentin e saldimit dhe kthehet sërish në gjendjen e dritës kur ndërpritet saldimi.

Mjaft e rehatshme, shtrëngim i rregullueshëm gjatësor dhe këndor.

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: