Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Termometer Infrared DT8650 (-50°C to 530°C)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesore te tjere servis

WSDT8650

I disponueshëm

Termometer industrial Infrared Digital (Pirometer) mjaft i dobishëm për të matur temperaturën e sipërfaqes së objekteve të ndryshme, veçanërisht temperaturat mbi pikat e vlimit dhe nën pikat e ngrirjes.

Mund të përdoret në servise, shtëpi, magazina, punishte, industrinë elektrike apo elektronike, etj.

Sistem targetimi lazer për një saktësi më të lartë.

Raporti i lartë Distancë-Pikë Matje (D:S) ofron rezultate të sakta në distanca më të gjata.

Ofron siguri dhe...

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

7,900 LEK

Cmim i reduktuar!

-9.2%

8,700 LEK

Shto Hiqe

Termometer industrial Infrared Digital (Pirometer) mjaft i dobishëm për të matur temperaturën e sipërfaqes së objekteve të ndryshme, veçanërisht temperaturat mbi pikat e vlimit dhe nën pikat e ngrirjes.

Mund të përdoret në servise, shtëpi, magazina, punishte, industrinë elektrike apo elektronike, etj.

Sistem targetimi lazer për një saktësi më të lartë.

Raporti i lartë Distancë-Pikë Matje (D:S) ofron rezultate të sakta në distanca më të gjata.

Ofron siguri dhe komoditet në matjen e objekteve të rrezikshme apo të paarritshme.

Bateri standarde 9V, ofron 14 orë përdorim.

Shfaqja e menjëhershme e të dhënave në ekranin LCD.

Laser Klasa II, Miratimet CE, FDA, FCC, RoHS.

Përdorimi:

Mjafton një shtypje e butonit dhe termometri do të ndizet.

Drejtojeni lazerin në objektin e dëshiruar dhe ekrani LCD do të shfaq temperaturën në më pak se 0.8 sekonda.

Për një saktësi më të mirë, distanca ndërmjet termometrit dhe objektit të matjes duhet të jetë rreth 36 cm.

Fiket automatikisht pas 15 sekondash, për të kursyer baterinë.

Termometri mat temperaturën e sendeve apo objekteve, temperatura e matur për njerëzit ose kafshët nuk do të jetë e saktë.

Specifikimet:

Diapazoni i Temperaturës: -50°C në 530°C (-58°F në 986°F)

Saktësia: ±2% ose 2°C

Rezolucioni: 0.1°C (0.1°F)

Koha e Përgjigjes: ≤0.8s

Emissivity: 0.95 (fikse)

Raporti Distancë-Pikë Matje (D:S): 12:1

Spektri i Përgjigjes: 8-14um

Temperatura e ruajtjes: -20°C në 50°C (-4°F në 122°F)

Temperatura e punës: 0°C në 50°C (32°F në 122°F)

Fuqia: 9V

Paketimi përfshin:

1x Termometer Infrared DT8530

1x Cantë mbajtëse

1x Bateri 9V DC

1x Manual përdorimi

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Termometer Infrared DT8650 (-50°C to 530°C)

Termometer Infrared DT8650 (-50°C to 530°C)

Termometer industrial Infrared Digital (Pirometer) mjaft i dobishëm për të matur temperaturën e sipërfaqes së objekteve të ndryshme, veçanërisht temperaturat mbi pikat e vlimit dhe nën pikat e ngrirjes.

Mund të përdoret në servise, shtëpi, magazina, punishte, industrinë elektrike apo elektronike, etj.

Sistem targetimi lazer për një saktësi më të lartë.

Raporti i lartë Distancë-Pikë Matje (D:S) ofron rezultate të sakta në distanca më të gjata.

Ofron siguri dhe...

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: