Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Magnet saldimi Large 33Kg (75Lbs)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesorë të tjerë servis

WSLRKM5

I disponueshëm

Forma specifike e këtij magneti ju lejon të punoni me kënde të ndryshme gjatë procesit të saldimit.

Mund të përdoret për kënde 45, 90 & 135 gradë ose në plan të drejtë.

Dizajn kompakt, super i përshtatshëm dhe portabël për tu marrë me vete në çdo mjedis pune.

Mund të përdoret në saldim, bashkim pjesësh metalike, montim apo asemblim raftesh, markime, instalim tubash, apo për tërheqje.

Mjaft i fortë dhe i qëndrueshëm.

Kapaciteti maksimal mbajtës: 33 kg

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

1,400 LEK

Cmim i reduktuar!

-500 LEK

1,900 LEK

Shto Hiqe

Forma specifike e këtij magneti ju lejon të punoni me kënde të ndryshme gjatë procesit të saldimit.

Mund të përdoret për kënde 45, 90 & 135 gradë ose në plan të drejtë.

Dizajn kompakt, super i përshtatshëm dhe portabël për tu marrë me vete në çdo mjedis pune.

Mund të përdoret në saldim, bashkim pjesësh metalike, montim apo asemblim raftesh, markime, instalim tubash, apo për tërheqje.

Mjaft i fortë dhe i qëndrueshëm.

Kapaciteti maksimal mbajtës: 33 kg

Pesha: 1.1 kg

Përmasat: 19 x 12 x 2.5 cm (Gjt. x Gjr. x Lt.)

  • Lartësia: 25 mm
  • Gjerësia: 120 mm
  • Pesha: 1.1 Kg
  • Gjatësia: 190 mm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Magnet saldimi Large 33Kg (75Lbs)

Magnet saldimi Large 33Kg (75Lbs)

Forma specifike e këtij magneti ju lejon të punoni me kënde të ndryshme gjatë procesit të saldimit.

Mund të përdoret për kënde 45, 90 & 135 gradë ose në plan të drejtë.

Dizajn kompakt, super i përshtatshëm dhe portabël për tu marrë me vete në çdo mjedis pune.

Mund të përdoret në saldim, bashkim pjesësh metalike, montim apo asemblim raftesh, markime, instalim tubash, apo për tërheqje.

Mjaft i fortë dhe i qëndrueshëm.

Kapaciteti maksimal mbajtës: 33 kg

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: