Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Konvertues rryme universal DC-DC 24V 1200mA

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesorë të tjerë kamioni

11009

I disponueshëm

Konvertues (transformator) rryme universal DC-DC 24V.

Me rregullator voltazhi dhe 5 adaptorë të ndryshëm.

Me dritë treguese led.

E përshtatshme për: CD Player, mini TV, Radio, Makine rroje, Elektrik dore, Video games, etj.

Hyrje: DC 24V

Dalje: DC 3-12V (3V, 4.5V, 6V, 7.5V, 9V, 12V)

Maximum 1.2A

Më shumë detaje

900 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Konvertues (transformator) rryme universal DC-DC 24V.

Me rregullator voltazhi dhe 5 adaptorë të ndryshëm.

Me dritë treguese led.

E përshtatshme për: CD Player, mini TV, Radio, Makine rroje, Elektrik dore, Video games, etj.

Hyrje: DC 24V

Dalje: DC 3-12V (3V, 4.5V, 6V, 7.5V, 9V, 12V)

Maximum 1.2A

  • Tensioni: 24V
  • Amperazhi: Max: 1.2A

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Konvertues rryme universal DC-DC 24V 1200mA

Konvertues rryme universal DC-DC 24V 1200mA

Konvertues (transformator) rryme universal DC-DC 24V.

Me rregullator voltazhi dhe 5 adaptorë të ndryshëm.

Me dritë treguese led.

E përshtatshme për: CD Player, mini TV, Radio, Makine rroje, Elektrik dore, Video games, etj.

Hyrje: DC 24V

Dalje: DC 3-12V (3V, 4.5V, 6V, 7.5V, 9V, 12V)

Maximum 1.2A

Shkruaj përshtypjen tënde

18 produkte të tjera në të njëjtën kategori: