Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pasqyre sigurie makine per bebet (Extra Large)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesorë të tjerë interior

RLPS47103

I disponueshëm

Një mënyrë e shkëlqyer për të mbajtur një sy tek fëmija juaj, gjatë udhëtimit me makinë.

Lejon pamje të plotë të fëmijës në sediljen e pasme të makinës.

Pasqyrë ekstra e madhe me kënd të gjerë.

Material rezistent ndaj thyerjes për një siguri të shtuar.

Përshtatet me të dy modelet e mbështetëseve të kokës, fikse dhe të lëvizshme.

Mënyra të ndryshme instalimi, për t'u përshtatur me shumicën e automjeteve.

Përmasat: 34 x 24 cm

Më shumë detaje

1,700 LEK

Cmim i reduktuar!

-600 LEK

2,300 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Një mënyrë e shkëlqyer për të mbajtur një sy tek fëmija juaj, gjatë udhëtimit me makinë.

Lejon pamje të plotë të fëmijës në sediljen e pasme të makinës.

Pasqyrë ekstra e madhe me kënd të gjerë.

Material rezistent ndaj thyerjes për një siguri të shtuar.

Përshtatet me të dy modelet e mbështetëseve të kokës, fikse dhe të lëvizshme.

Mënyra të ndryshme instalimi, për t'u përshtatur me shumicën e automjeteve.

Përmasat: 34 x 24 cm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pasqyre sigurie makine per bebet (Extra Large)

Pasqyre sigurie makine per bebet (Extra Large)

Një mënyrë e shkëlqyer për të mbajtur një sy tek fëmija juaj, gjatë udhëtimit me makinë.

Lejon pamje të plotë të fëmijës në sediljen e pasme të makinës.

Pasqyrë ekstra e madhe me kënd të gjerë.

Material rezistent ndaj thyerjes për një siguri të shtuar.

Përshtatet me të dy modelet e mbështetëseve të kokës, fikse dhe të lëvizshme.

Mënyra të ndryshme instalimi, për t'u përshtatur me shumicën e automjeteve.

Përmasat: 34 x 24 cm

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: