Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Shirit kabine dekorues interior 5 meter Blue

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesorë të tjerë interior

RLSF02903B

I disponueshëm

Shirit dekorues për kabinë me efekt reflektues.

Dekoroni hapësirat në kroskot dhe në dyer duke parandaluar gjithashtu edhe papastërtitë nëpër këto hapësira.

Fleksibël dhe pritet me lehtësi në gjatësinë e dëshiruar.

Përshtatet me 95% të automjeteve.

Paketimi përfshin: 5 meter shirit dekorativ, 1x shpatull.

Materiali: PVC plastike e butë

Gjatësia: 5 metra

Ngjyra: Blu

Klikoni këtu për të pare videon instalimit të produktit https://youtu.be/3JiZTRpLrgM

Më shumë detaje

490 LEK

Cmim i reduktuar!

-24.62%

650 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Shirit dekorues për kabinë me efekt reflektues.

Dekoroni hapësirat në kroskot dhe në dyer duke parandaluar gjithashtu edhe papastërtitë nëpër këto hapësira.

Fleksibël dhe pritet me lehtësi në gjatësinë e dëshiruar.

Përshtatet me 95% të automjeteve.

Paketimi përfshin: 5 meter shirit dekorativ, 1x shpatull.

Materiali: PVC plastike e butë

Gjatësia: 5 metra

Ngjyra: Blu

Klikoni këtu për të pare videon instalimit të produktit https://youtu.be/3JiZTRpLrgM

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Shirit kabine dekorues interior 5 meter Blue

Shirit kabine dekorues interior 5 meter Blue

Shirit dekorues për kabinë me efekt reflektues.

Dekoroni hapësirat në kroskot dhe në dyer duke parandaluar gjithashtu edhe papastërtitë nëpër këto hapësira.

Fleksibël dhe pritet me lehtësi në gjatësinë e dëshiruar.

Përshtatet me 95% të automjeteve.

Paketimi përfshin: 5 meter shirit dekorativ, 1x shpatull.

Materiali: PVC plastike e butë

Gjatësia: 5 metra

Ngjyra: Blu

Klikoni këtu për të pare videon instalimit të produktit https://youtu.be/3JiZTRpLrgM

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: