Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Rrip sigurimi per kafshet Black

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesorë të tjerë interior

EARS1135BLA

I disponueshëm

Rrip sigurimi për kafshët e vogla shtëpiake.

Fleksibël, e fortë dhe rezistente.

E rregullueshme në gjatësi për një përshtatje të mirë.

Pjesët fiksuese metalike, për më shumë siguri.

Mbron kafshët nga aksidentet, vrapimi apo hedhja jashtë.

Materiali: Najlon

Gjatësia max: 70 cm

Gjatësia min: 44 cm

Më shumë detaje

450 LEK

Shto Hiqe

Rrip sigurimi për kafshët e vogla shtëpiake.

Fleksibël, e fortë dhe rezistente.

E rregullueshme në gjatësi për një përshtatje të mirë.

Pjesët fiksuese metalike, për më shumë siguri.

Mbron kafshët nga aksidentet, vrapimi apo hedhja jashtë.

Materiali: Najlon

Gjatësia max: 70 cm

Gjatësia min: 44 cm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Rrip sigurimi per kafshet Black

Rrip sigurimi per kafshet Black

Rrip sigurimi për kafshët e vogla shtëpiake.

Fleksibël, e fortë dhe rezistente.

E rregullueshme në gjatësi për një përshtatje të mirë.

Pjesët fiksuese metalike, për më shumë siguri.

Mbron kafshët nga aksidentet, vrapimi apo hedhja jashtë.

Materiali: Najlon

Gjatësia max: 70 cm

Gjatësia min: 44 cm

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: