Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Koke doreze timoni Wood

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesorë të tjerë interior

AM8921

I disponueshëm

Kokë (dorezë) për timonin e makinës, me kllapa të kromuara.

Mundëson për të lëvizur timonin vetëm me njërën dorë.

E përkryer kur ecni mbrapa, kur ktheheni apo kur parkoheni.

Kllapat fiksuese të rregullueshme.

E fortë dhe e sigurt.

E thjeshtë për tu montuar.

Ngjyra: Kafe (imitim druri)

Më shumë detaje

800 LEK

Shto Hiqe

Kokë (dorezë) për timonin e makinës, me kllapa të kromuara.

Mundëson për të lëvizur timonin vetëm me njërën dorë.

E përkryer kur ecni mbrapa, kur ktheheni apo kur parkoheni.

Kllapat fiksuese të rregullueshme.

E fortë dhe e sigurt.

E thjeshtë për tu montuar.

Ngjyra: Kafe (imitim druri)

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Koke doreze timoni Wood

Koke doreze timoni Wood

Kokë (dorezë) për timonin e makinës, me kllapa të kromuara.

Mundëson për të lëvizur timonin vetëm me njërën dorë.

E përkryer kur ecni mbrapa, kur ktheheni apo kur parkoheni.

Kllapat fiksuese të rregullueshme.

E fortë dhe e sigurt.

E thjeshtë për tu montuar.

Ngjyra: Kafe (imitim druri)

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: