Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Cekic xhami emergjence 2ne1

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesorë të tjerë emergjence

RLCX49131

I disponueshëm

Çekiç emergjence dhe thikë prerëse për rripin e sigurimit.

Çekiç metalik për të thyer xhamin e automjetit në situatë emergjence.

Thikë e integruar për të prerë rripin e sigurimit në situatë emergjence.

Dizajn ergonomik.

I përshtatshëm për çdo lloj automjeti apo mjet tjetër transporti.

Më shumë detaje

599 LEK

Cmim i reduktuar!

-13.19%

690 LEK

Shto Hiqe

Çekiç emergjence dhe thikë prerëse për rripin e sigurimit.

Çekiç metalik për të thyer xhamin e automjetit në situatë emergjence.

Thikë e integruar për të prerë rripin e sigurimit në situatë emergjence.

Dizajn ergonomik.

I përshtatshëm për çdo lloj automjeti apo mjet tjetër transporti.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Cekic xhami emergjence 2ne1

Cekic xhami emergjence 2ne1

Çekiç emergjence dhe thikë prerëse për rripin e sigurimit.

Çekiç metalik për të thyer xhamin e automjetit në situatë emergjence.

Thikë e integruar për të prerë rripin e sigurimit në situatë emergjence.

Dizajn ergonomik.

I përshtatshëm për çdo lloj automjeti apo mjet tjetër transporti.

Shkruaj përshtypjen tënde

10 produkte të tjera në të njëjtën kategori: