Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Cekic emergjence & Mates presioni ajri dixhital 4ne1

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesorë të tjerë emergjence

AM3832

I disponueshëm

1) Çekiç Emergjence, për të thyer xhamin në rast emergjence;

2) Matës Presioni Ajri dixhital me ekran me ekran LED;

3) Elektrik Dore emergjence;

4) Thikë për Prerjen e Rripit të Sigurimit në rast aksidenti.

Pajisja funksionon nga dy sisteme të ndryshme të energjisë.

Matësi i Presionit të Ajrit të gomave funksionon nga një bateri Lithium CR2032 3V (e përfshirë).

Drita e Dorës funksionon me 2 bateri AAA 1.5V (NUK përfshihen).

Katër lloje matje: PSI, BAR, KPA, KGF/cm²

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

1,200 LEK

Cmim i reduktuar!

-20%

1,500 LEK

Shto Hiqe

1) Çekiç Emergjence, për të thyer xhamin në rast emergjence;

2) Matës Presioni Ajri dixhital me ekran me ekran LED;

3) Elektrik Dore emergjence;

4) Thikë për Prerjen e Rripit të Sigurimit në rast aksidenti.

Pajisja funksionon nga dy sisteme të ndryshme të energjisë.

Matësi i Presionit të Ajrit të gomave funksionon nga një bateri Lithium CR2032 3V (e përfshirë).

Drita e Dorës funksionon me 2 bateri AAA 1.5V (NUK përfshihen).

Katër lloje matje e presionit: PSI, BAR, KPA, KGF/cm²

Diapazoni i matjes: 0-150 PSI; 0-6,9 BAR; 0-690 KPA; 0-7 KGF/cm²

Rekomandohet të mbahet përherë në makinë dhe të jetë në vende lehtësisht të aksesueshme nga vendi i drejtimit të mjetit.

Udhëzime përdorimi:

1) Shtypni butonin "Gauge" për të aktivizuar matësin e presionit. Kur ekrani LCD tregon "0.0" pajisja është gati për të matur presionin e gomave.

2) Vendoseni grykën e matësit tek ventili i gomës dhe mbajeni fort për 1 sekondë, pastaj hiqeni Matësin nga ventili dhe në ekran do të shfaqet presioni i saktë i gomës.

3) Kur të kompletoni matjen, mund ta fikni pajisjen duke e mbajtur butonin shtypur për 2 sekonda ose duke e lënë të fiket automatikisht (30-90 sekonda).

Përmasat: 18.5 x 5.5 x 2.9 cm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Cekic emergjence & Mates presioni ajri dixhital 4ne1

Cekic emergjence & Mates presioni ajri dixhital 4ne1

1) Çekiç Emergjence, për të thyer xhamin në rast emergjence;

2) Matës Presioni Ajri dixhital me ekran me ekran LED;

3) Elektrik Dore emergjence;

4) Thikë për Prerjen e Rripit të Sigurimit në rast aksidenti.

Pajisja funksionon nga dy sisteme të ndryshme të energjisë.

Matësi i Presionit të Ajrit të gomave funksionon nga një bateri Lithium CR2032 3V (e përfshirë).

Drita e Dorës funksionon me 2 bateri AAA 1.5V (NUK përfshihen).

Katër lloje matje: PSI, BAR, KPA, KGF/cm²

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

10 produkte të tjera në të njëjtën kategori: