Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Ngrohese dhe freskuese makine Lampa 12V 150W

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesore te tjere elektrike

RLNF73114

I disponueshëm

Teknologji me ngrohje Qeramike.

Efikase për ngrohjen e shpejtë të kabinës ose për tharjen e xhamit.

2 funksione: Ngrohje/Tharje në dimër dhe Freskuese në verë.

Më shumë detaje

2,300 LEK

Shto Hiqe

Teknologji me ngrohje Qeramike.

Efikase për ngrohjen e shpejtë të kabinës ose për tharjen e xhamit.

2 funksione: Ngrohje/Tharje në dimër dhe Freskuese në verë.

Kënd dhe orientim i rregullueshëm.

Fikje automatike në rast qarku të shkurtër ose mbinxehje.

Nuk ka aspak zhurmë.

Fiksohet mbi kroskot.

Ngjitës biadeziv i përfshirë.

Zgjidhni një sipërfaqe të sheshtë ku të fiksoni ngrohësen dhe pastrojeni me alkool dhe një copë leckë.

 

SPECIFIKIME:

Përmasat: 140 x 100 x 78 mm

Gjatësia e kabllit: 140 cm

Tensioni i punës: 12V

Fuqia: 150 W

 

PËRDORIMI:

Për ajër të ngrohtë, shtypni butonin poshtë.

Për ajër të freskët, shtypni butonin lart.

Për ta fikur, lëreni butonin në qendër.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Ngrohese dhe freskuese makine Lampa 12V 150W

Ngrohese dhe freskuese makine Lampa 12V 150W

Teknologji me ngrohje Qeramike.

Efikase për ngrohjen e shpejtë të kabinës ose për tharjen e xhamit.

2 funksione: Ngrohje/Tharje në dimër dhe Freskuese në verë.

Shkruaj përshtypjen tënde

17 produkte të tjera në të njëjtën kategori: