Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Indikator tensioni makine 6V/12V/24V Transparent 85015

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesorë të tjerë elektrike

SMCNBJ85015

I disponueshëm

Indikator tensioni me dritë.

Shërben për të kontrolluar qarkun elektrik, siguresat, celësat, portollambat, etj.

I përshtatshëm për autovetura, kamionë, motocikleta, varka dhe cdo sistem tjetër të tensionit nga 6V deri në 24V.

Fiksojeni kapësen në ndonjë pjesë metalike të mjetit dhe me majën e indikatorit testoni qarkun. Nëse ka elektricitet drita do të ndizet.

Gjatësia e Indikatorit: 14 cm

Gjatësia e Kabllit: 55 cm

Më shumë detaje

200 LEK

Cmim i reduktuar!

-31.03%

290 LEK

Shto Hiqe

Indikator tensioni me dritë.

Shërben për të kontrolluar qarkun elektrik, siguresat, celësat, portollambat, etj.

I përshtatshëm për autovetura, kamionë, motocikleta, varka dhe cdo sistem tjetër të tensionit nga 6V deri në 24V.

Fiksojeni kapësen në ndonjë pjesë metalike të mjetit dhe me majën e indikatorit testoni qarkun. Nëse ka elektricitet drita do të ndizet.

Gjatësia e Indikatorit: 14 cm

Gjatësia e Kabllit: 55 cm

  • Tensioni: 6V/12V/24V

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Indikator tensioni makine 6V/12V/24V Transparent 85015

Indikator tensioni makine 6V/12V/24V Transparent 85015

Indikator tensioni me dritë.

Shërben për të kontrolluar qarkun elektrik, siguresat, celësat, portollambat, etj.

I përshtatshëm për autovetura, kamionë, motocikleta, varka dhe cdo sistem tjetër të tensionit nga 6V deri në 24V.

Fiksojeni kapësen në ndonjë pjesë metalike të mjetit dhe me majën e indikatorit testoni qarkun. Nëse ka elektricitet drita do të ndizet.

Gjatësia e Indikatorit: 14 cm

Gjatësia e Kabllit: 55 cm

Shkruaj përshtypjen tënde

21 produkte të tjera në të njëjtën kategori: