Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Spray fryres dhe riparues gome per Motocikleta Super Help 200 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

AKSESORË PËR MOTOCIKLETA

RLTR1200

I disponueshëm

Fryrës dhe ngjitës gomash për motoçikleta dhe scootera.

Riparon dhe fryn në çast, pa e çmontuar gomën.

Vepron thellë në gomë, duke formuar një film ngjitës special.

Ky film i brendshëm zgjat shumë më tepër sesa jetëgjatësia e vetë gomës.

Një produkt aerosoli me bazë latex gome që ri-fryn gomën e shpuar dhe në të njëjtën kohë ngjit vrimën.

Dizenjuar për t’ju siguruar një zgjidhje të shpejtë dhe të përkohshme në situata emergjente.

Ngjit dhe fryn brenda disa...

shih më poshtë...

Më shumë detaje

650 LEK

Shto Hiqe

Fryrës dhe ngjitës gomash për motoçikleta dhe scootera.

Riparon dhe fryn në çast, pa e çmontuar gomën.

Vepron thellë në gomë, duke formuar një film ngjitës special.

Ky film i brendshëm zgjat shumë më tepër sesa jetëgjatësia e vetë gomës.

Një produkt aerosoli me bazë latex gome që ri-fryn gomën e shpuar dhe në të njëjtën kohë ngjit vrimën.

Dizenjuar për t’ju siguruar një zgjidhje të shpejtë dhe të përkohshme në situata emergjente.

Ngjit dhe fryn brenda disa sekondave, duke ju mundësuar që të shkoni në servisin më të afërt për një ekzaminim më profesional.

E përshtatshme me të gjitha llojet e gomave, tubolare ose jo.

Masa: 200 ml

APLIKIMET:

Llojet e gomave: tubeless (pa kamerdare) • tubed (me kamerdare) • radial

Llojet e mjeteve: motoçikleta • scooter

PËRDORIMI:

Nëse është e mundur, hiqni objektin që ka shkaktuar vrimën (gozhdën, vidën, etj).

Poziciononi lart ventilin e gomës dhe çfryni gomën plotësisht duke shtypur gjilpërën brenda ventilit.

Tundeni mirë përpara përdorimit. Në mot të ftohtë, ngroheni pak konteinerin me duar.

Filetoni tubin plotësisht në ventilin e gomës.

Hiqni tapën mbrojtëse nga konteineri, mbajeni në pozicion ndrejt dhe shtypni butonin për të mbushur gomën. Vazhdoni derisa goma të fryhet plotësisht dhe pastaj hiqeni tubin nga ventili.

Sa më shpejt të jetë e mundur çfryni gomën plotësisht dhe fryjeni me ajër të kompresuar (në servis).

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Spray fryres dhe riparues gome per Motocikleta Super Help 200 ml

Spray fryres dhe riparues gome per Motocikleta Super Help 200 ml

Fryrës dhe ngjitës gomash për motoçikleta dhe scootera.

Riparon dhe fryn në çast, pa e çmontuar gomën.

Vepron thellë në gomë, duke formuar një film ngjitës special.

Ky film i brendshëm zgjat shumë më tepër sesa jetëgjatësia e vetë gomës.

Një produkt aerosoli me bazë latex gome që ri-fryn gomën e shpuar dhe në të njëjtën kohë ngjit vrimën.

Dizenjuar për t’ju siguruar një zgjidhje të shpejtë dhe të përkohshme në situata emergjente.

Ngjit dhe fryn brenda disa...

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

24 produkte të tjera në të njëjtën kategori: