Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

STP Reduktues Emetimi Diesel 400 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aditivë

GST79400EN

I disponueshëm

STP® Emissions Reducer - Diesel (NAFTË) është një zgjidhje e thjeshtë, dizejnuar për të ndihmuar automjetet të kalojnë testin vjetor të tymit.

Redukton nivelet e emetimit para testit.

Pastron të gjithë komponentët që ndikojnë në emetimin e gazrave.

Më shumë detaje

1,150 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

STP® Emissions Reducer - Diesel (NAFTË) është një zgjidhje e thjeshtë, dizejnuar për të ndihmuar automjetet të kalojnë testin vjetor të tymit.

Redukton nivelet e emetimit para testit.

Pastron të gjithë komponentët që ndikojnë në emetimin e gazrave.

Mban pastër komponentët kyç të sistemit të karburantit.

Redukton konsumin e karburantit.

I përshtatshëm me të gjithë motorët me NAFTË, Common Rail dhe konvertuesit katalitikë.

Masa: 400 ml

Përdorimi:

Hidheni komplet shishen në serbatorin e mbushur.

Konsumoni të paktën 1 serbator para testit të planifikuar të tymit.

Një shishe trajton 50-60 Lt.

I sigurt për t'u përdorur me aditivët tjerë STP®.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

STP Reduktues Emetimi Diesel 400 ml

STP Reduktues Emetimi Diesel 400 ml

STP® Emissions Reducer - Diesel (NAFTË) është një zgjidhje e thjeshtë, dizejnuar për të ndihmuar automjetet të kalojnë testin vjetor të tymit.

Redukton nivelet e emetimit para testit.

Pastron të gjithë komponentët që ndikojnë në emetimin e gazrave.

Shkruaj përshtypjen tënde

12 produkte të tjera në të njëjtën kategori: