Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pastrues radiatori Getsun Cooling system flush 354 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aditivë

RLPRG2004

I disponueshëm

Getsun Cooling System Flush është një aditiv për pastrimin e radiatorit, për një pastrim të shpejtë dhe të thjeshtë të sistemit të ftohjes dhe ngrohjes.

Pastroni në mënyrë efektive gurëzat apo smërçin, ndryshkun, llumin dhe të gjitha llojet e papastërtive në sistemin e ftohjes.

Përmirëson performance e sistemit.

Masa: 354 ml

KUR TA PËRDORNI?

Në rastet kur:

Bëni riparime në radiator.

Performanca e radiatorit ka rënë.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

540 LEK

Shto Hiqe

Getsun Cooling System Flush është një aditiv për pastrimin e radiatorit, për një pastrim të shpejtë dhe të thjeshtë të sistemit të ftohjes dhe ngrohjes.

Pastroni në mënyrë efektive gurëzat apo smërçin, ndryshkun, llumin dhe të gjitha llojet e papastërtive në sistemin e ftohjes.

Përmirëson performance e sistemit.

Masa: 354 ml

KUR TA PËRDORNI?

Në rastet kur:

Bëni riparime në radiator.

Performanca e radiatorit ka rënë.

Evidentoni depozita papastërtie në sistemin e ftohjes.

Ndërroni ujin/antifrizën.

Për qëllime pastrimi pas riparimeve të motorit për shkak të vajit në sistemin e ftohjes.

UDHËZIME:

E mjaftueshme për radiatorët me kapacitet deri në 10 litër. Në radiatorët me kapacitet mbi 10 litra, përdorni 2 shishe.

Zbrazeni ujin e radiatorit përpara pastrimit dhe mbushni me ujë të freskët.

Hidheni solucionin dhe lëreni motorin ndezur në temperaturën normale të punës rreth 30 minuta.

Zbrazeni përsëri radiatorin dhe shpëlajeni me ujë të pastër.

Rimbusheni me ujë/anifrizë.

Në rastet e një kontaminimi të rëndë të radiatorit, përsëriteni trajtimin nëse është e nevojshme.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pastrues radiatori Getsun Cooling system flush 354 ml

Pastrues radiatori Getsun Cooling system flush 354 ml

Getsun Cooling System Flush është një aditiv për pastrimin e radiatorit, për një pastrim të shpejtë dhe të thjeshtë të sistemit të ftohjes dhe ngrohjes.

Pastroni në mënyrë efektive gurëzat apo smërçin, ndryshkun, llumin dhe të gjitha llojet e papastërtive në sistemin e ftohjes.

Përmirëson performance e sistemit.

Masa: 354 ml

KUR TA PËRDORNI?

Në rastet kur:

Bëni riparime në radiator.

Performanca e radiatorit ka rënë.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

15 produkte të tjera në të njëjtën kategori: