Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pastrues radiatori Ravenol Professional 250 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aditivë

1390302

I disponueshëm

Aditiv pastrimi profesional për të gjithë llojet e radiatorëve.

Ravenol Professional Radiator Cleaner është një aditiv pastrues radiatori, për një pastrim të shpejtë dhe të thjeshtë të sistemit të ftohjes dhe ngrohjes.

Pastron depozitat e yndyrnave apo vajit në radiator, sistemin e ngrohjes dhe tubacione.

Eliminon depozitat e llumit dhe korrozionit.

Neutralizon mbetjet gëlqerore.

Masa: 250 ml

KUR TA PËRDORNI?

Në rastet kur:

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,190 LEK

Shto Hiqe

Aditiv pastrimi profesional për të gjithë llojet e radiatorëve.

Ravenol Professional Radiator Cleaner është një aditiv pastrues radiatori, për një pastrim të shpejtë dhe të thjeshtë të sistemit të ftohjes dhe ngrohjes.

Pastron depozitat e yndyrnave apo vajit në radiator, sistemin e ngrohjes dhe tubacione.

Eliminon depozitat e llumit dhe korrozionit.

Neutralizon mbetjet gëlqerore.

Masa: 250 ml

KUR TA PËRDORNI?

Në rastet kur:

Bëni riparime në radiator.

Performanca e radiatorit ka rënë.

Evidentoni depozita papastërtie në sistemin e ftohjes.

Ndërroni ujin/antifrizën.

Për qëllime pastrimi pas riparimeve të motorit për shkak të vajit në sistemin e ftohjes.

UDHËZIME:

E mjaftueshme për radiatorët me kapacitet deri në 10 litër.

Zbrazeni ujin e radiatorit përpara pastrimit dhe mbushni me ujë të freskët.

Hidheni solucionin dhe lëreni motorin ndezur në temperaturën normale të punës rreth 30 minuta.

Zbrazeni përsëri radiatorin dhe shpëlajeni me ujë të pastër.

Rimbusheni me ujë/anifrizë.

Në rastet e një kontaminimi të rëndë të radiatorit, përsëriteni trajtimin nëse është e nevojshme.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pastrues radiatori Ravenol Professional 250 ml

Pastrues radiatori Ravenol Professional 250 ml

Aditiv pastrimi profesional për të gjithë llojet e radiatorëve.

Ravenol Professional Radiator Cleaner është një aditiv pastrues radiatori, për një pastrim të shpejtë dhe të thjeshtë të sistemit të ftohjes dhe ngrohjes.

Pastron depozitat e yndyrnave apo vajit në radiator, sistemin e ngrohjes dhe tubacione.

Eliminon depozitat e llumit dhe korrozionit.

Neutralizon mbetjet gëlqerore.

Masa: 250 ml

KUR TA PËRDORNI?

Në rastet kur:

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

15 produkte të tjera në të njëjtën kategori: